15-годишната Дарина, която изчезна загадъчно, внезапно разкри дали е отвлечена

Както ви съобщихме по-рано, полицията в Сливен издирва 15- годишната Дарина Николова, а роднините нямат връзка с нея от 2 март тази година. Преди минути, от профила на тийнейджърката във Фейсбук бе написан пост в групата Born in Sliven.

Изчезналото момиче обяснява, че не е отвлечена, нито пък е в чужбина, а на място, където е щастлива. Освен това тя пише и потресаващи подробности за живота й преди изгубването на връзка с нея.

Ето какво написа в мрежата 15-годишната Дарина, която изчезна загадъчно от 2 март, без редакторска намеса:

Здравейте , хора . Не съм отвлечена, както говорят повечето . Не съм на околовръстното, както коментират, не съм и в Белгия или Холандия. Не си мислете , че не ви чета коментарите. И не съм ,, ъндърграунд ,, или ,,самурай ,, изумена съм от простотията на някой хора. Не гледат изчезнало момиче, а татусите му. Слава богу не всички са такива. Сега съм сигурна , че някой ще почнат цитирам ,, напиши го грамотно ма,, или от този сорт, не гледайте къде има пунктуационни или правописни грешки , замислете се от написаното! Аз съм на място на което се чувствам щастлива! Не знаете какво е да ви тормозят вкъщи без причина ежедневно. Да ви заключват. Да не ви дават да излезете от вкъщи. И там където се оплачите и там да ви набият. Нямам желание да се прибера вкъщи. Това е единственото място, където не искам да ходя. И поне да бяха ми сложили снимка на ,която ми се вижда лицето. И най- важното да ви кажа не съм на 15 щото след 3/4 месеца правя 16. Водя се на 16!!!

 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"