С течение на годините се сваля все по- трудно, но благодарение на тази рецепта изхвърлих излишните килограми с лекота

С течение на годините килограмите се свалят все по-бавно и мъчително. Днес ще ви представим рецептата на доктор Никълъс Перикон за ефективно отслабване

Доктор Никълъс Перикон е познат на онези, които са чели бестсейлъра му „Вечно млади“, издаден и на български език.

От тази книга научаваме за нутригеномиката. Нутригеномика е наука, с помощта на която бихме могли да променим заложената в нас генетична информация, така че да подмладим напълно кожата и тялото си.

Доктор Перикон е дерматолог, който защитава класическия принцип, че красотата и здравето идват отвътре-навън.

 

Рецептите и диетите на доктор Перикон се ползват с успех от холивудски актриси, от ранга на Ума Търман и световноизвестни певици, сред които е Шерил Кроу.

Доктор Периокон предпочита естествените съставки. Затова и основа на рецептата му е едно масло, което от древността се ползва за разкрасяване, и като лекарство. Най-вече като лекарство.

 

ЧИСТО МАСЛО ОТ ЧЕРЕН КИМИОН

Маслото от черен кимион е извънредно полезен продукт. Благодарение на уникалния си състав това средство има много лечебни свойства. То намалява нивото на захарта и холестерола в кръвта, ускорява липидния метаболизъм, има холеретично (жлъчегонно) и диуретично действие, премахва бактериите и пречи на техния свръхрастеж. Маслото от черен кимион допринася не само за укрепване на имунната система, но също така и за загубата на тегло.

 

НЕОБХОДИМИ СЪСТАВКИ

120 мл. сок от портокал
1 ч.л. масло от черен кимион
1 ч.л. мед

 

КАК СЕ ПРАВИ?

Сложете всички съставки в малък и удобен за разбъркване съд. Започнете да разбърквате добре, докато медът се разтвори напълно. Така получената смес се взима половин час преди закуска и преди лягане.

Взима се в продължение на месец. След това се прави месец почивка и се започва още един месец, през който се взима тази смес.

Ако е нужно – повтаряте отново така описания курс на лечение

 

За подобряване на ефекта от загубата на мазнини, доктор Перикон препоръчва освен логичното спазване на ограничителен хранителен режим, външно използване на маслото от черен кимион.

По този метод ще се подобри циркулацията на кръвта, ще намалее подуването и ще се предотврати появата на „портокалова кора“.

Може да правите масаж с маслото от черен кимион, а може и да го ползвате и като компонент за загряващи компреси с фолио.

Доктор Никълъс Перикон припомня, че маслото от черен кимион има и противопоказания, с които е задължително да се съобразите. Масло от черен кимион не може да се използва в тандем с лекарства, които намаляват нивата на кръвната захар. Противопоказно е използването му и от бременни жени.

 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"