Николай Ненчев си нае лорд Минчев! Заедно атакуват Европарламента (СНИМКИ/ВИДЕО)

Лидерът на БЗНС и бивш министър на отбраната Николай Ненчев ще се яви на евроизборите на 26 май като независим кандидат. „Искам да бъда кандидат на всички българи, а не само на хората, които са част от БЗНС. Всъщност това е една инициатива на комитет от граждански организации, който се оглавява от млад кардиолог от ИСУЛ”, поясни Ненчев в ефира на предаването „Плюс-Минус. Коментарът след новините” по Нова телевизия.

Той изрази съжаление, че десните партии няма да участват във вота обединени. „Пропиляваме пореден шанс да изпратим повече депутати в Брюксел, защото не сме заедно”, коментира Ненчев. Той пожела успех на СДС, за които миналата седмица стана ясно, че влизат в коалиция с ГЕРБ.

„Нека българските граждани да решат кой в най-голяма степен представлява интересите на обществото”, каза още лидерът на БЗНС.

Според него скандалът с имотите на властта от последните дни е „много голям удар върху политическата ни система”. „Ако избирателната активност е ниска, за това ще бъде виновен и този скандал”, смята Ненчев.

Междувременно стана ясно, че кампанията на лидера на БЗНС ще води… Евгени Минчев, титулован лорд, PR и в последно време един от най-цветистите коментатори и даже участници в риалити формата Big Brother.

Новината оповести самият светски лъв – Евгени Минчев. В профила си във фейсбук той дори пусна кратка информация и снимки от представянето на Ненчев пред актива на БЗНС и издигналия го за евродепутат инициативен комитет тази събота. „В подкрепа кандидатурата на Николай Нанков за евродепутат! Успех Николай!“, написа лорд Минчев.
 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"