Келп / Kelp 200 μg х250 таблетки-18.17 лв. – SOLGAR

Tова е продукт на американския производител SOLGAR, който представлява хранителна добавка с водорасли от северната част на Атлантическия океан (Ascophyllum nodosum mackaii), които са естествен източник на органичен йод с високо съдържание, който е необходим за правилното функциониране на щитовидната жлеза и е главния регулатор на метаболизма.

Келпът съдържа и други микроелементи, които допринасят за доброто състояние на косата, кожата, ноктите, както и на костите и мускулите. Освен това, той се използва и за отстраняване на някои токсични метали от организма, като помага в случай на понижена функция на щитовидната жлеза поради недостиг на йод, за грижа за косата, ноктите и кожата, както и при програми за контролиране на теглото. Продуктът е подходящ за вегетарианци.

Приема се по 1 таблетка дневно, за предпочитане с храната.

He пpeвишaвaйтe пpeпopъчвaнaтa днeвнa дoзa! Дa нe ce изпoлзвa ĸaтo зaмecтитeл нa paзнooбpaзнoтo xpaнeнe! Aĸo cтe бpeмeннa, ĸъpмитe, взимaтe лeĸapcтвo/a или имaтe зaбoлявaнe, мoля ĸoнcyлтиpaйтe ce c лeĸap пpeди yпoтpeбaтa нa тoзи пpoдyĸт! Cъxpaнявaйтe нa тeмпepaтypa oт 15 дo 30 C нa cyxo, нeocвeтeнo oт пpяĸa cлънчeвa cвeтлинa и нeдocтъпнo зa мaлĸи дeцa мяcтo.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"