Когато отиват до колата да извадят жертвите, те чуват глас на възрастна жена, молещ за помощ, а вътре откриват само бебе!

Полицаят Тайлър Бедоес няма да забрави този случай, докато е жив. Спасителите, които пристигнали на мястото на инцидента извадили първо детето от колата.

На своето столче, все още дишало двегодишното момиченце. Всички видяли, че в колата не е имало други оцелели, защото както казват и както се чува от записа, чули глас на възрастна жена, която ги зове за помощ.

Във видеото, което обиколи света се чува звук, където който казва „Помогнете ми, Помогнете ми!“.

В колата единственият оцелял било малкото момиченце, а там била и майката, която вече от часове била мъртва.

 
– Това ни окуражи, бяхме уверени, че вътре има и възрастна жена, която е още жива, но когато го отворихме колата осъзнахме, че майката на момичето от часове е мъртва – казва Тайлър.
 
На полицаите им били необходими месеци публично да признаят, че този студен ден през май 2015 г., им помогнал Бог и че на мястото е налице някаква непреодолима сила, ангел.
 
– Аз не съм единственият, който чу този глас, чуха го и моите колеги, които бяха на терена с мен, казва полицаят, който добавя, че това събитие го е променило завинаги.
 
– Чудесно е, че малкото момиченце оцеля в такава катастрофа.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО ПО-ДОЛУ:

Video Playback Not Supported

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"