Семейство бизнесмени от Благоевград се цакаха за 41 стотинки и… |

С 41 стотинки над началната тръжна цена и оферта от 147,50 лв. собственикът на фирма „Слава 7“ ЕООД Венцислав Дуев спечели наддаване за наем на общински офис в сградата на новия битов комбинат в централната зона на Благоевград. В ролята на конкурент с предложение от 147,20 лв. се яви съпругата му Любомира Дуева с фирмата си „Слава 7 България“ ЕООД, която развива аналогична дейност за посредничество при намиране на работна ръка.

 

За по-голяма сигурност в офертите си и двамата бяха депозирали до два пъти ценовата оферта в запечатани малки пликове, пише struma.bg.

Единственият въпрос на бъдещия наемател към председателя на тръжната комисия Румяна Чорбаджийска бе: „Кога можем да вземем ключа за нанасяне?”.

От общо 15 общински помещения в централната част на Благоевград, обявени за отдаване под наем, само за две имаше кандидат-наематели. С оферта за 70 лв. месечен наем Асен Вакареев ще ползва 21 кв.м на метри от площад „Македония“, в съседство с офисите на КТ „Подкрепа“. Без желаещи да ги наемат останаха помещения в сградата на новия битов комбинат, съседната, в която се помещава администрацията на Пътно управление, на ул. „А. Костенцев“ 7 и ул. „Славянска” 42, за които отново ще има търг след седмица.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"