Невиждано шоу в Hell’s kitchen – Етиен Леви и Галин скочиха да помагат на участниците, ето как завърши всичко:

Hell’s kitchen продължава да държи зрителите на нокти, не само заради гневните изпълнения на шеф Ангелов, но и заради звездните гости, които всеки път ги очаква истинско приключение.

В последното издание на предаването гости бяха Етиен Леви и Галин – двамата на една маса си е само по себе си новина, а какво остава, ако гласовитите господа налеят масло в огъня там, където и без това вече ври и кипи. 

Двамата, заедно с останалите от трио „Трик“ седнаха с усмивка и търпеливо зачакаха своите поръчки. През това време в кухнята на Hell’s Kitchen буквално вреше и кипеше от грешки, а шеф Виктор Ангелов едва се побираше в кожата си от гняв.

В един момент Етиен и Галин, явно вече подгонени от глада, се пошегуваха дали да не запретнат ръкави в помощ на ошашавените готвачи – това само допълнително нажежи и без това взривоопасната атмосфера.

Етиен Леви и Галин

На съседната маса имаше друга звездна компания – там седяха известният диригент Максим Ешкенази и голямата певица Николина Чакардъкова, които също изсмукваха остатъците от търпението си.

Николина Чакърдъкова

В крайна сметка след дългото чакане всички вип гости бяха нахранени добре. А трио „Трик” и Галин дори спретнаха импровизиран дует пред очите на развълнуваната Веселина Чилева, която в това издание на формата оглавяваше един от двата отбора.

шеф Ангелов

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"