Нечувана жестокост в Разложко! Мъж съсече котка с брадва (СНИМКИ 18 ) |

Пореден случай на агресия към животни шокира Фейсбук. Видео показва как мъж умишлено отрязва с брадва единия крак на котка, което води до смъртта ѝ.

Според свидетели, коментирали поста, трагичната случка се е разиграла преди половин месец. Котката е била намерена четири дни след инцидента от местен ветеринарен лекар, който се е опитал да я спаси, но за жалост без успех.

Неправителствената организация „DOG help – BG“ също публикува кадрите с призив към хората да се спре насилието над животни. Стана ясно, че те също са изпратили жалба до Районна прокуратура.

„Надяваме се лицето да бъде задържано за постоянно и да получи най-тежката присъда, според Наказателния кодекс. Според нас момчето е опасно и може да посегне дори и на човек“, сподели Радослав Рангелов от „DOG help-BG“, цитиран от „Трафик“.

Стана ясно, че извършителят на престъплението е задържан за срок от 24 часа и след това освободен. От Районно управление – Разлог излязоха с официална информация, че действията по извършеното престъпление продължават.

Мъж от Разложко шокира нета, съсече котка с брадва (СНИМКИ 18 )

Мъж от Разложко шокира нета, съсече котка с брадва (СНИМКИ 18 )

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"