Яна Маринова се разлюти не на шега и заплаши с шамари нахалник:

Тези дни нежната и крехка на вид Яна Маринова имаше повод да покаже темперамента си. Красивата актриса побесня не на шега от коментар в профила си в Инстаграм , който осмива бъдещия й филм „Диви и щастливи”.

Всичко започна, когато само преди ден актрисата сподели радостта си, че част от лентата е снимана в исторически парк и дори показа статуя на тракийски войн.

Това предизвика неин т.

нар. „почитател” със странната фамилия „Кукуянов”, която очевидно препраща към първото име на звездата, да я вземе на подбив. Реакцията на Маринова не закъсня.

Яна Маринова инстаграм
Звездата от „Фамилията“ първо го помоли да напусне профила й, а после му определи и място за среща, на което да му шибне шамар за непристойното поведение. Мястото на дуела е спортната зала, в която Маринова тренира усърдно доста време.

профила на Яна Маринова
В друг емоционален пост Яна призна още, че мрази да се чувства безсилна, и получи подкрепата на истинските си фонове, които предрекоха успех на филма, в който тя не само изпълнява главната роля, но е и продуцент. Лентата разказва историята на две жени, които са мечтали да живеят живота си на макс, но по стечение на обстоятелствата са загубили мечтите си. Предвижда се да излезе на екран в края на годината, а в другата главна женска роля е сегашната водеща на националната лотария Луиза Григорова.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"