Всички завидяха на Селин Дион за младия ѝ и красив любовник. Това признание втрещи феновете:

Селин Дион изненада всички, когато започна да се появява на публични места с младия танцьор Пепе Муньос . Мнозина завидяха на звездата за младия ѝ и красив любовник, още повече, че Дион не блести с особена хубост.

Стигна се дотам, че някои от феновете й я упрекнаха, че много бързо е успяла да прежали съпруга си  Рене Анжелил , който загуби кованата битка с рака два дни преди рождения си ден през 2016 година.

Селин със съпруга си

Нека припомним историята на тяхната любов: канадската изпълнителка се запознава с бъдещия си съпруг, когато е на 12-годишна възраст.

По това време музикалният продуцент е на 38. Именно той е човекът, който дава старт на кариерата й. Когато Селин става на 20 години, двамата започват връзка, а 6 годни по-късно узаконяват любовта си. 

Селин Дион семейство

Семейството винаги е било еталон за отношения за всички. Дион и Анжелил заедно покоряват върхове, заедно преодоляват трудностите и заедно възпитават децата си.

Селин Дион и Рене

Затова кончината на Рене се превърна в истинска трагедия за певицата. Дълго време тя не се появяваше пред публика, а когато най-сетне реши да го направи, феновете й с ужас установиха, че се е състарила страшно много. 

Селин Дион с Пепе

Но когато започна да се показва с 34-годишния Пепе, всички бързо забелязаха, че усмивката отново се е върнала на лицето й. Първоначално канадката реши да не коментира отношенията си с младия танцьор.

Заради близостта, която двамата не спираха да демонстрират, медиите много бързо решиха да им припишат любовен роман.

Селин и Пепе

За да не се стигне твърде далеч, се наложи певицата да опровергае спекулациите, заявявайки, че двамата с Пепе са само приятели. Естествено, никой не й повярва!  

Селин Дион с млад мъж

Преди броени дни Селин най-накрая разсея окончателно всички съмнения и разкри цялата истина за връзката си с младия артист.

„Пепе е гей! Той е най-добрият ми приятел, танцуваме заедно. Той направи толкова много за мен, само като ме държи за ръката – нещо, което ми липсваше много дълго време.

Селин Дион и Пепе Муньос

Да си в обятията на мъж, който е висок 1,91 м., е нещо прекрасно. Хората обаче си помислиха, че зад това се крие нещо повече“, сподели певицата.  

мъжът до Селин Дион

„Да, сега съм сама. И когато говоря за това, моля, не се опитвайте да развивате темата. Благодаря ви!“, казва тя пред The Sun. 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"