ВМРО и Ангел Джамбазки получиха подкрепа от „Защита“ и „За честта на пагона“ |

Съюзът на патриотичните сили „Защита“ с председател Николай Захариев и Националното сдружение на клубовете на запасното войнство „За честта на пагона с председател“ с председател ген. Петър Илиев заявиха своята подкрепа за Ангел Джамбазки и за цялата листа с кандидати на ВМРО – Българско национално движение за предстоящите евроизбори. Това стана чрез подписани споразумения на ВМРО с всяка една от двете организации.
 
Двете патриотични формации заявяват, че в кампанията на предстоящите избори ще работят за кандидатите на ВМРО и за най-успешния български евродепутат Ангел Джамбазки.


 
Припомняме, че „Защита“ и „За честта на пагона“ застанаха зад Патриотите от ВМРО и в предишни изборни кампании – през 2017 г. на парламентарните избори подкрепиха коалицията „Обединени патриоти“, а на президентските избори през 2016 г. заявиха своята подкрепа за кандидата за президент Красимир Каракачанов.
 
Листата на ВМРО е подкрепяна също от Земеделския народен съюз, за което бе подписано споразумение за съвместна работа и участие в изборите за ЕП, а в нея участват като кандидати двама представители на ЗНС.
 
Колеги, каним Ви утре, 25 април – четвъртък, в 11.00 ч. в централата на ВМРО (София, ул. „Пиротска“ 5, ет. 5) да отразите подписването на споразумение за съвместна дейност на евроизборите между ВМРО и Социалдемократическата партия. На събитието ще присъстват председателят на СДП Тодор Барболов, водачът на листата на ВМРО – БНД Ангел Джамбазки, началникът на предизборния щаб Юлиан Ангелов и Румяна Борисова – представител на СДП в листата с кандидати за евродепутати.
 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"