Капката, която преля чашата: последният каприз на Меган разлюти здраво Короната:

Меган Маркъл отдавна лази по нервите на цяла Великобритания с чудатите си капризи покрай бременността , но сега наистина преля чашата. Херцогинята е поискала първите снимки на бебето да бъдат публикувани не къде да е, а на заглавната страница на списание Vogue .

Анонимен източник твърди, че Меган все още прави нещата по свой собствен начин, противно на това, което кралското семейство очаква от нея.

Дворецът е бесен заради този каприз, а Меган твърди, че търси фризьори и стилисти, които да организират първата фотосесия с бебето, съобщава Mirror.

 

Херцогинята на Съсекс и принц Хари в изявление казаха на обществеността, че тя ще роди вкъщи, а не в болницата на Сейнт Мери като принцеса Даяна и Кейт Мидълтън, и че ще покажат бебето на обществеността едва след няколко дни. Според анонимни източници Меган е решила да представи бебето чрез списание Vogue.

Меган и Хари

Според източника решението е взето от самата нея, изключвайки всички от кралското семейство, което е разгневило бабата на Хари, кралица Елизабет.

Майката на Меган, Дория Рагланд, също пристигна в Лондон, което накара обществеността да предположи, че Меган вече е родила. Очакваната дата за раждане на кралското бебе така и никога не бе разкрита.

херцозите на Съсекс

 

Меган Маркъл и принц Хари

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"