Бургаският кримигерой Рацера го закъса много здраво |

Несебърският районен съд наложи преди минути постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“ на бургаския криминоген Красимир Христов, известен като Рацера. Съдът мотивира решението си с високата обществена опасност и вероятността Рацера да извърши друго престъпление, тъй като е осъждан многократно – цели 10 пъти, а в момента срещу него се водят и други производства.

Христов е арестуван вчера, след като полицаите в Несебър успели да разкрият 2 кражби с негово участие, едната чак в Пампорово. Кримигероят решил първо да задигне акумулаторна батерия от подвижен светофар, разположен на изхода на Слънчев бряг в посока Варна.

След като е задържан, Христов признал и че само преди дни източил 100 л гориво от автомобили в Пампорово. Той е извършил престъпленията, въпреки че в момента е в изпитателен срок заради присъда за кражба и може да бъде пратен в затвора за 1 година, пише „Флагман“. 

Неговият адвокат определи задигнатата батерия, която е на стойност 180 лв., като маловажен случай. Рацера също така съдействал на полицията и върнал открадната вещ. Но и това не се оказа достатъчно и бургазлията беше пратен в ареста. Ако бъде признат за виновен, Христов ще се премести директно в затвора.

Припомняме, че любителят на високите скорости побърка бургазлии с изстъпленията си. Рацера безцеремонно източваше горивото или крадеше части от колите на хората, а в края на 2017 г. избомби няколко бензиностанции в региона, зареждайки гориво без да плаща. В началото на същата години пък джигитът отнесе патрулка и се замеси в гонка с полицията при опит да избегне проверка на пътя

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"