Майката на циганката, зарязала бебето си на улицата, с нови драматични разкрития |

Цонка Атанасова, майката на изоставилата бебето си в Пловдив Галя, е приемен родител. В гълъбовското село Обручище жената и съпругът й Илчо отглеждат както първото дете на дъщеря си, така и ненавършило година момиченце.

Жената разказва, че Галя пристигнала в родното си село преди 3 дни, а на въпроса къде е бебето й, отговорила, че то е останало при втория й съпруг в Пловдив. По думите й докато била бременна, таткото на бебето често я пребивал от бой, насилвал я да проституира, а той самият бил уличен наркодилър.

За да не избяга от тормоза, й отнели личната карта, пише „Монитор“.

Няколко дни преди да реши да изостави бебето си, Галя била държана под ключ в пловдивска къща, там тя била принудена да приема пращани от таткото Григор клиенти. Успяла да се измъкне по случайност и взела от съседка назаем 20 лв., за да се прибере при родителите си на село. 26-годишната жена учила само до 5-и клас. И двете й деца (момченце на 5 години и мъничкия Мехмед) не били припознати от биологичните си бащи.

Цонка и Илчо имат и син-Атанас, който обаче преди известно време напуснал жилището им. Съпругът и съпругата работят, коментира кметът на Обручище Станислав Габровски, който научил от полицията, че Галя е издирвана заради изоставеното на пловдивски паркинг бебе.

По-рано днес стана ясно, че Галя не желаела бебето и предпочитала детето й да бъдело дадено на друго семейство, което да осигури по-добър старт в живота.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"