Масон със стряскаща прогноза за бъдещето на човечеството |

Всеки човек поне веднъж в живота си е чувал теорията, че целият свят е управляван от таен клуб. Според една от версиите, това е клубът на масоните. Обикновените хора дори не могат да си представят какви точно дела и важни въпроси може да решава въпросното общество.

Малко преди смъртта си един масон и член на Билдърбъргски клуб слага край на мистерията, разкривайки цялата истина.


Ако може да се вярва на думите на Линдзи Уилямс, целият свят е на прага на невероятни промени и човечеството не го чака нищо добро.

Всичко се променя със страховита скорост. Цялата банкова система ще рухне напълно. С всяка изминала година различните държави ще трупат все повече дългове. След известно врене борчовете им ще станат толкова големи, че няма да има с какво да ги погасят.
 
По думите му, като нищо Китай да се превърне в новия световен лидер. Към днешна дата страната е толкова развита, че изпреварва редица държави във всички области. 
 
Паричните единици вече няма да са ценни, което ще доведе до формирането на нов ред и най-богатите хора ще станат равни с обикновените селяни. Освен това, той е уверен, че глобалната икономическа криза ще доведе до крайна нищета
 
Недвижимите имоти ще се обезценят и няма да струват нищо. За сметка на това ще станат още по-популярни и скъпи.
 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"