Ченгетата нанесоха тежък удар на брата на Рачков, този път няма да му се размине! |

Братът на популярния български актьор Димитър Рачков – Петър, е арестуван докато продава пико на клиент при блестяща акция на бургаските криминалисти. Бургазлията е закопчан пред дома си в ж.к. „Възраждане“, след като е следен седмици наред от ченгетата, съобщава „Флагман“. 

Разследващите дори имали предварителна информация къде дилърът къта дозите със синтетична дрога, разкриха още нашите източници.

При претърсването на апартамента на Рачков полицаите открили 3 запалки „Клипер“, натъпкани с дози метамфетамин. В жилището имало още 2 пликчета с пико, също подготвени за продажба.

Припомняме, че черната овца в семейството на обичания актьор е с множество криминални прояви, но до момента успява да се изплъзне от родното правосъдие. Най-фрапиращият случай е от март 2017 г., когато Петър първо бе сгащен заедно с още двама бургазлии при спецакция в кола, натъпкана със синтетична дрога и пособия за производството й.

При последвалия обиск в помпена станция в с. Черни връх, където официално работи Рачков, пък беше открита цяла нарколаборатория. Разследващите обаче не успяха да докажат, че наркотиците са на бургазлията и той дори не получи обвинение по случая.

Рачков е хващан три пъти да шофира без книжка, но досега винаги се разминава само с глоби и съответно с чисто досие.

Прокуратурата за пръв път ще успее да закове Рачков и то за сериозно провинение – пласиране на дрога. Въпреки това и сега бургазлията няма да влезе в затвора и ще се размине с условна, защото е неосъждан.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"