Трагедията е огромна! Ето кои са загиналите при авиокатастрофата в Ихтиман, мъжът е шеф на… (СНИМКИ) |

Пловдивчанката Вяра Лозанова и Иван Костадинов от София са загиналите в самолетната катастрофа край Ихтиман, пише „Трафикнюз“. Днес преди обед  малък  самолет се е разби на запад от Ихтиман посока Черньово, където има летище за наемане на самолет.  В 11.32 е получен сигнал, че самолет е паднал и се е запалил.

Първи СНИМКИ и ВИДЕО от зловещата авиокатастрофа с 2 трупа край Ихтиман

Веднага към мястото са се отправили екипи на Спешна помощ от Ихтиман и Костенец.

На място са открити обгорелите тела на мъж и жена. Мъжът е пилотирал самолета, а жената е била спътничка. 

По първоначални данни след набрана височина, самолетът изпада в свредел, пада и се самозапалва. 

Вяра Лозанова е механик в 24- та Авиационна база – Крумово. Тя е един от любимите членове на екипа на авиобазата. Колегите й я  красивата Снежанка на българските ВВС. Макар и жена в тази типично мъжка професия, казват, че е сред най- добрите специалисти на Кугър, Ми-17 и Ми-24. 

Страшни подробности за самолетната катастрофа край Ихтиман

Дамата прекарва много време и на летището край Белозем, тъй като е и пилот от  леката авиация. Нейни приятели твърдят, че е увлякла десетки последователи, показвайки им свободата, която дава летенето.

Иван Костадинов, който е пилотирал самолета, е инженер – конструктор във фирма „Иновас“, която се занимава с производство на оборудване от пяна. Летенето е неговата страст, а той оглавява Сдружението на аероклубовете в страната. 

Костадинов и Лозанова са споделяли общата си страст и често са летяли заедно, показват снимки в публичните им профили в социалната мрежа. 

 

 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"