Таро прогноза на феномена Анжела Пърл за седмицата от 10 до 16 юни – ако сте ОВЕН недовършена работа, РАК романтика и емоции

Какво ви очаква тази седмица : прогнозата на Анжела Пърл за таро и знаците на зодиака

Ако четете правилно смисъла на картите, определено ще имате страхотна седмица!

Овен
Седмицата ще бъде хаотична. Няма да можете да контролирате делата или чувствата си.

Първо трябва да разберете какво искате и след това да предложите на партньора си някои нововъведения.

Ако имате недовършена работа, тогава се опитайте да направите всичко до края на седмицата – по-добре е да прекарате уикенда в компанията на близките си.

Телец
Тази седмица ще бъде емоционална и пълна с изненади. Можете да се влюбите или да се разочаровате от чувствата към човека, който ви харесва. Ако имате поклонник, не се опитвайте да му се харесвате още повече, отпуснете ситуацията.

Така че със сигурност ще се радвате на срещите. В крайна сметка, вашият почитател може да изчезне толкова бързо, колкото като се появи.

Близнаци
Имате време да се освободите. Поставете мислите си в ред и се отървете от ненужните неща. Отворете мястото за нови емоции и чувства. Всичко скоро ще си дойде на място!

Рак
Седмицата ще бъде пълна с романтика и ярки емоционални изблици. Ако искате да започнете или да прекратите връзката, не се колебайте да говорите с избрания от вас. Мечтайте и живейте както искате. Рисувайте замъци в пясъка и си починете от социалните мрежи.

Лъв
Опитайте се да научите повече за партньора си. Може би всичко не е толкова красиво, колкото си мислите. Ако не сте сигурни, искайте мнението на приятели. Вслушайте се в съветите им, за да разбирате възникващите проблеми.

Дева
Вие сте много категоричен. Ако вашият партньор прави грешки, не съдете веднага. Изчакайте. Ситуацията може да се промени и вие ще разберете, че сте нагрубили несправедливо.

Краят на седмицата има романтична среща. Ако нямате втора половинка, може да срещнете съдбата си.

Везни

Вашата памет е вашият съюзник. Вие ще искате да запомните миналото, да анализирате грешките си и вероятно да се обадите на някой бивш. Не бързайте да вземате решение.

Самият отговор ще дойде в края на седмицата. Ще плуваш на крилата на любовта и ще се опиташ да прегърнеш безкрайността. Но не се притеснявайте: истинската любов няма да ви отмине.

Скорпион
В отношенията с партньорите ще срещнете подводни камъни. Вие ще трябва да разберете, че всички проблеми идват от вас. Не разчитайте на помощта на близки. Можете да очаквате неприятни изненади.

Нашият съвет: ако има избор между запознанства и работа, опирайте се до работата.

Стрелец
Трябва да се научите да се доверявате не само на себе си, но и на партньора си. Вас ви преследва идеята, че той ви мами. Но това не винаги е така. Трезво оценете действията му и анализирайте отношението към теб. Може би не е толкова зле.

Козирог
Вие сте много нетърпеливи. Но не настоявайте и не изисквайте от партньора си невъзможното. Любовта няма да ви остави, но можеш да сдържиш нервите си за няколко дни.

Поемете дълбоко дъх, издишайте и спокойно решете делата си. В края на седмицата сродна душа ще бъде доволна от неочаквана изненада.

Водолей
Станахте малко егоистични. Помислете не само за себе си, но и за близките. Невниманието към тях е пагубно за отношенията.

Работата ви се изсипа върху главата. Вече не виждаш нищо около теб. По-скоро поканете любимия си човек на романтична среща!

Риба
Трябва да си почивате. И не у дома на дивана в телевизора, а в компанията на близки. Положителните емоции ще бъдат повече от достатъчно, така че можете да бъдете донякъде объркани в събитията и времето. Най-важното е да слезеш от небето на земята до края на седмицата, така че в началото на следващата, да се решат проблемите.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"