Ексклузивно: Проговори мъжът, пребит от подивели цигани на опашката в селски магазин (ВИДЕО) |

Полицията задържа двамата мъже, които пребиха свой съселянин на опашка в магазин в казанлъшкото село Горно Черковище. Акцията по задържането в ромската махала на селото бе проведена само два часа, след като в публичното пространство се появиха записи от охранителните камери на магазина, запечатали екшъна.

Пострадалият се казва Галин Черакчиев. Мъжът е над 50-годишна възраст.

Той е със счупен нос, кръвонасядания и хематоми по главата, съобщава presstv.bg.

Той застана пред камерата на медията, за да разкаже за причините, довели до побоя. По думите му, двамата братя са му искали бутилка бира, за което показали печаливша капачка. Магазинерката казала, че такава промоция в обекта няма. Галин се намесил и двамата мъже му се нахвърлили и го пребили.

„Получавам един удар с глава, текна ми кръв от носа. Отдръпнах се един метър назад и поисках салфетка от магазинерката. Щях да искам и парцал, но дотам помня. Нищо не помня. Как съм се прибрал вкъщи, седнал съм вкъщи на леглото и ми дойде наум да се измия със студена вода, че да не изплаша децата, защото видях, че целият съм кървясал”, разказва пострадалият.
Той е категоричен, че нито е псувал, нито е обиждал нападателите си. „Не виждам защо трябваше да стане така”.

„Не помня какво е станало. Гледах на клипа как ме влачат, но не помня нищо. Не помня колко съм лежал на земята в магазина, как съм се прибрал до нас. От удара в главата ми се губи всичко. Извадил съм си медицинско. Съдебна медицина в Стара Загора ми го извадиха“, добави Галин. 

„Никога не съм имал проблеми с местните цигани. На маса съм сядал с тях. Тези двамата не ги познавам“, разказа още той. 

 


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"