Богаташ изчезна преди 6 г., а съкровище за $1 милиард е недокоснато в изоставената му вила (СНИМКИ/ВИДЕО) |

Стив Ронин, известен градски изследовател, публикува на своя канал в YouTube видео на изоставена вила на японски милиардер, изчезнал мистериозно преди 6 години. Любопитното е, че сградата почти е недокосната.

„Когато за първи път проучих това място, не можех да повярвам на това, което виждам. Изглеждаше нереалистично, имах чувството, че сънувам.

 Най-странното е, че този човек имаше отделна вила само за колекции от произведения на изкуството – казва Ронин за находката си. 

В описанието на видеото той пише, че точната съдба на собственика на този невероятен обект е неизвестна. Знае се само, че милиардерът е присвоил огромна сума пари и просто е изчезнал през 2013 г., оставяйки всичко зад себе си. 

Във вилата Стив открива колекции от различни скулптури и картини, за които се смята, че струват около един милиард долара.

Интересното е, че въпреки че къщата е изоставена, няма откраднати неща и няма прозорец, който да е бил счупен. Това вероятно се дължи на факта, че в Япония подобни престъпления са изключителна рядкост.

Превод

 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"