Нагла туристка направи нещо много гнусно в магазин в Слънчев бряг (ВИДЕО) |

Нагла туристка открадна портмоне от магазин в Слънчев бряг. За гнусното престъпление алармира Катина Герова, която е популярна в социалната мрежа като администратор на страница за отслабване. 

На кадрите, които бяха излъчени по Нова телевизия, се вижда как крадливата туристка разглежда с голям интерес плюшените играчки в детски магазин. Оглежда ги, не си харесва нищо, но вижда една детска количка и хора, които са я оставили наблизо без контрол, навежда се и прибира 400 лева.

„Това се случва вчера. Майка ми взе детето и отиде да плаща сметки. По принцип тя взема малки суми, но този път така се случи, че трябваше да плаща сметки. Влизат в детски магазин в Слънчев бряг. Семейството ми живее в комплекса над 50 години“, съобщи  Катина Герова.

„Детето ми си избира играчка, но трябва да се сложат батерии. Майка ми се отдалечава от количката. Туристката й взема портмонето. Майка ми звъни на мен много разтревожена, тъй като става въпрос и за документи”, обясни Катина.

Когато видиш майка си в такова състояние, си готов на всичко, добави тя.

Катина е качила кадри от случката в страницата си, която има 50 000 последователи. „Жената, която открадна портмонето, е с жълта гривна, което означава, че е клиентка на хотел. Тя е с дете и с мъжа си. Това е заучен номер, защото се вижда, че детето е обиграно. Тя му показва с пръст къде да застане. Парите едва ли ще се върнат, но тези хора трябва да си поемат отговорността. Тези хора са превърнали кражбите в професия. Може да се разкарват в курортите и да ограбват хората“, коментира младата дама.

Според нас, крадците са чужденци, каза още тя.

 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"