Яна Маринова зарадва всички с тази снимка от почивката си – щастлива, красива и без капка грим (Снимка):

Яна Маринова е едно от любимите ни лица от екрана заради своята естественост и неподправен чар. Неведнъж сме виждали актрисата без грим , тя не се страхува от това как изглежда и че няма по себе си „подобрения“.

И трябва да ѝ признаем, че винаги е блестяща и красива, независимо дали е със или без грим!

Поредното фото, което пусна Яна в социалните мрежи, стана повод отново да се възхитим на естествената ѝ хубост. От него става ясно, че актрисата се е отдала на пътешествия.

За разлика от редица наши известни личности, които избраха за дестинация на почивката си през лятото плажа и екзотичните дестинации, Яна заложи на класиката. Любимата звезда от „Стъклен дом” и „11а” за първи път е в британската столица Лондон, където не пропуска нито едно културно събитие, предава HotArena.

Яна Маринова без грим

Яна естествено най-напред отиде на театър, където гледа на живо Клайв Оуен в пиеса на Тенеси Уилямс, пише „България днес”. След това актрисата се разходи и до Националната галерия в Лондон.

Звездата не пропусна да види и Темза, като за целта се качи на туристическо корабче. И с него обиколи всички забележителности в британската столица.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"