Снимка на Виктор Николаев с 4 колежки в басейна предизвика фурор в мрежата – ето пикантното фото (Снимка):

Сигурно Виктор Николаев е последният човек, който бихте очаквали да поднесе някоя пикантна новина . Тези дни, обаче, медиите разпространиха интересна снимка от миналото на ТВ-водещия.

Охарактеризираното като пикантно фото показва журналиста в компанията на 4 красиви колежки в басейн . Жените от снимката са Ани Цолова, Ани Салич и още две дами от колектива на Нова телевизия, а кадърът бил направен по време на тиймбилдинг на морето.

Виктор Николаев басейн

Естествено, в кадъра няма абсолютно нищо скандално, а представлява обикновена забава между приятели. Навремето груповите почивки за по няколко дни били честа практика в телевизията, издават запознати, и имали за цел да сплотяват колектива. Очевидно практиката работи, щом смятаният за мъж под чехъл Николаев е способен да захвърли задръжките и да скъси дистанцията с обвързаните си колежки. От снимката се вижда, че на лицето му грее щастлива усмивка, каквито са пуснали Салич и Цолова.

Едва ли обаче жена му Людмила би останала доволна, че Виктор си прекарва по-добре на почивка с колеги, отколкото на тези със семейството, пише „Ретро“.

Говори се, че журналистката от БНТ често правела сцени на ревност на мъжа си. Людмила с желязна ръка ръководи семейството си и бързо го вкарвала в правия път. Освен че му забранила да има по-близки отношения с колежките си, тя го действала и в домакинството.  

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"