От грозно патенце в красив лебед – невероятната трансформация на Меган Маркъл от детството до днес (непоказвани снимки):

Днес името Меган Маркъл е синоним на класа и стил: херцогинята на Съсекс е влиятелна, красива, изтънчена. Косата ѝ винаги е перфектно фризирана, а усмивката – ослепително бяла, както от рекламата на паста за зъби. Но днес ви предлагаме да видим каква е била Меган в детството и юношеските си години, преди да стане звезда в Холивуд, а по-късно – и част от най-влиятелната кралска фамилия. 

Тъй като майката на Меган, Дория Рагланд, е афроамериканка, малката Маркъл много прилича на нея в детството си – пухкави бузки и буйна къдрава грива са отличителни черти на бъдещата херцогиня.

Меган дете

Меган Маркъл бебе

Дория е инструктор по йога в продължение на много години и тя успява да внуши любов към този вид спорт и на дъщеря. си

малката Меган
Бащата на Меган е Томас Маркъл, корените му са датски и холандски.

За него бракът с майката на Меган е втори, а преди това Томас вече има две деца от първия си брак.

Меган с баща си

семейството на Меган Маркъл
Бракът на родителите на Меган също не продължава дълго – те се развеждат, когато момичето е на 6 години.

Между другото, в един момент бащата, Томас Маркъл, печели лотарията, което осигурява живота на децата му.

Меган Маркъл като дете

Тези пари позволяват на Меган и да посещава най-добрите училища и да получи добро образование. Меган от малка преследва докрай целите си – тя знае какво иска и не спира пред нищо, докато не го получи. Това разказва за нея полубратът на Меган, Томас Маркъл младши, който е 15 години по-възрастен от нея.

От малка Меган Маркъл винаги е изпъквала с необичайната си външност. Но с годините тя се променя почти до неузнаваемост. Младата девойка изправя къдриците си, правейки ги гладки и лъскави. Пухкавите бузки отстъпват на изпъкнали и изразителни скули, а луничките й изчезват. Меган Маркл се занимава със спорт и внимателно следи за храненето си, което й позволява да остане във форма. Тези снимки са най-добрият пример за невероятната ѝ трансформация:

Меган Маркъл малка

малката Меган

Меган Маркъл тийнейджър

Меган Маркъл трансформация

младата Маркъл

Меган Маркъл преди

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"