Три години по-късно: Офис Парк Пловдив расте отново |

Стартира изграждането на втори етап на Офис Парк Пловдив. Инвеститор на проекта е „Галакси Инвестмънт Груп“, компания с богато портфолио и дългогодишен опит в развитието на проекти в различни направления на недвижима собственост.

Първата копка на обекта беше направена от Константин Бояджиев, управител Галакси Инвестмънт Груп. Втори етап на Офис Парк Пловдив се очаква да бъде завършен през 2020 година.

Към момента в бизнес сградата, чийто първи етап приключи в края на 2016 година, работят над 900 души, а плановете на компанията инвеститор са след завършването на втората фаза да бъдат разкрити още 900 работни места.
 
Офис Парк Пловдив е офис сграда клас „А“ с разгърната застроена площ 10 336 кв.м. Продължавайки добрите практики на Фаза 1, инвеститорът си поставя за цел да отговори на все по-високите изисквания от ИТ и АБП компании опериращи в Пловдив.

Сградата се състои от осем нива, включващи едно партерно, шест офисни и подземен паркинг. Визията залага на модерност, висока енергийна ефективност и високо качество на вложените материали и инфраструктура.  

„Пълната заетост във фаза 1 и силният растеж на IT и BPO (Business Process Outsourcing) компаниите в Пловдив създават недостиг на офис пространства от висок клас в града. Новата сграда е отговор на високите очаквания на нашите клиенти – големи и средни компании, търсещи съвременни и иновативни офис пространства в един от най-предпочитаните райони на града.

За следващите няколко години имаме амбициозни планове, които започваме да реализираме поетапно с днешната първа копка“, сподели управителят на Галакси Инвестмънт Груп Константин Бояджиев.
 
Конструкцията на сграда е c полезна площ 1 110 ĸв.м и пoзвoлявa дa бъдe paздeлeна нa до четири  независими офис единици. Eтaжнaтa виcoчинa нa oфиcнитe нивa e 3.50 м, а cвeтлaтa виcoчинa e 2.85 м, ĸoeтo oтгoвapя нa дълбoчинaтa нa пoмeщeнията и осигурява богато естествено осветяване на вътрешните пространства.
 

Проектът предвижда още внедряването на високотехнологични сградни инсталации, сред които последно поколение ефективна климатизация и вентилация, адресируема пожароизвестителна система, контрол на достъпа и видеонаблюдение.

Интериорите са решени с двоен под и окачен таван за функционално разполагане на кабелна и тръбна инфраструктура. За работещите в сградата ще се грижи професионален пропърти мениджмънт.

Осигурена е денонощна охрана и обща рецепция, гарантиращи комфорта на работната среда. Удобства за наемателите ще създават още разположените в сградата кафетерия, ресторант и зони за отдих.

Сградата се намира в най-зелената част на града, в близост до мол Пловдив и парк „Отдих и култура“. С гледка към бул. Свобода и зелените площи на район Запад и Младежки хълм.

Седем линии на градския транспорт имат спирки в радиус 500 метра. В момента сред наемателите на офис билдинга са утвърдени родни и чуждестранни компании, сред които SiteGround, Bulpros, Football Radar, Codenest, Delasport, Accenture, VSG, ОББ и др.
 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"