Страсти в мрежата: БХК фен се заканва да отмъсти за Жоро Плъха, но го навряха в миша дупка |

Безпрецедентна присъда за български съд. Д-р Иван Димитров бе обявен за невинен за убийството на Георги Джевизов – Плъха. Както писа това реши Окръжен съд – Пловдив. По другото обвинение обаче лекарят бе признат за виновен и осъден на 2,3 години за незаконно притежаване на оръжие.

 

При подобно дело срещу иконописеца Йордан Опиц, съдът взе съвсем различно решение. През 2007 г. Опиц простреля смъртоносно крадец. Първоначално е осъден на 25 години затвор. През септември 2012 г. Върховният касационен съд (ВКС) окончателно го осъди ефективно, макар и намалявайки наказанието му на 5 години заради влошеното му здраве и добрите му характеристични данни.

Двата случая много си приличат и това е една и от причините обществото пак да е разделено. Припомняме, че дни наред след убийството на Жоро Плъха имаше протести в цялата страна в защита на д-р Димитров. Освен тях обаче има и други, според които всеки трябва да си плаща за греховете.

Ето какво пишат част от читателите на , без редакторска намеса, по повод безпрецедентната присъда:

S.S.S Не знам колко ще обиваш,но се замисли-1 престьпник по малко.И няма да издьржаме помияри по затворите. Браво на този човек за това се иска смелост!

чакай ти доктора е убиец. Ръкопляскай още на съда, утре като пияния доктор ти мине през детето със 130 в града, съда ще те накара да му платиш бронята, че се меката глава на детето я счупила, като се размазва в нея. Безправова държава сме.

Плъха е мишкувал и в жилището на доктора
Дрогиран рецидивист напада гражданин в домът му с нож след като е хванат в грабежа на място ПОСМЪРТНО СМЪРТ ЗА КРАДЕЦА !!!!! Докторът се е Защитил и останал жив За разлика от МНОГО ДРУГИ БЕДНИ И УБИТИ ПРИ ГРАБЕЖА ГРАЖДАНИ 

Аврора А за пищова присъдата ефективна? Не е ли условна? За убийство на пътя на семейство с дете дават условни с изпитателен срок, а за един пищов, който е купен от немай къде, за да има поне някакво средство за защита в дома си, да му дават ефективно 2,3 години – това е безумие!

И при тоя недостиг на квалифицирани лекари вадят от болницата такъв специалист заради един рецидивист, наркоман и паразит без 1 ден работа някъде… Ако съм лекар в Пловдив – веднага молба за напускане и протест на площада!

Трябва всеки да има властта да си се защитава от престъпността. Толкова мъчат невинните, та подчертават силата на престъпността даже и с такова измъчено съдебно решение, на което се налага да ръкопляскаме, защото е прецедент,а не правило. И се трепери и наказва жертвата….

Войната има и тихи, продължителни изяви, точно като ежедневия живот на обикновения българин. Свои срещу свои, за да живее престъпността…… Кой казва, че няма война?

знаещ браво, сега вече може спокойно да убива на воля,,, за някои в БГ законите не важат, ,,,, стандарта е не двоен ами троен и четворен,,, темида ряпа да яде,, дявола е всемогъщ на територията на България ,, да живее корупцията , лъжата,безочието , наглостта,,,

От една страна имаме човек който цял живот е учил и е лекувал хората..а от другата закоравял рецидивист който никога през живота си нищо не е работил и се е препитавал по изключително престъпен начин. Как сме с ценностите??? Аааа? Защо се е стигнало до такъв конфликт??? И ако починалият беше там където е трябвало да бъде дали сега щеше да е в гробищата?!

 
алканджия Справедлива присъда. Ще знам вече че ако видя крадец у дома ще мога да го гръмна. Поздравления за прокурорката която поиска условна присъда! Интересно, свидетели, приятели на лекаря, повикани от него веднага след убийството, казват под клетва че заедно са търсили из квартала избягалата му котка по време на убийството. Явно котката се цени от лекаря повече от убитият. Адвокатите на Плъха подчертават това 🙂

Димитър Георгиев неоправдани са съдебните разходи за ликвидирането на такъв колосален престъпен циганин живял като бей без да работи каквото и да е
 
!Браво на съда! За незаконното оръжие обаче вече доктора сам си е виновен.

Антон Тодоров Има светлина в тунела

Айде защити се и ти  ако имаш гараж и влезе някой в него може да го гръмнеш спокойно, ама само ако имаш пари да си купиш частния български съд, иначе си те чака редова присъда. Доктора е чист убиец, щях да го разбера, ако веднага след случката се беше обадил в полицията, а не да лъже като ром и да се чуди как да избегне справедливото наказание за убийството си.

Dona Tujarova „Голяма“ справедливост и демокрация: крадец, който НЕ работи а живее само от кражби и създава поколение което само краде и лентяйства и някой си пледира че крадеца е прав и доктора да бъде осъден!! Явно че в обществото ни са по-вече лентяите, крадците и лъжците!!!!

БХК фен  Плъхчо ще бъде отмъстен, тия 2.3 г ще му се сторят 23.

Tani Tanata Браво, малко са случаите в които може да се поздрави българският съд. Но този е такъв.

Генчо Лилов Генчев Това чудо се случи!

Антон Тодоров Има светлина в тунела

*Запазен е оригиналният правопис на коментарите

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ
 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"