Развръзка: Ревнивото гадже на фаталната Симона е обвинен за убийството на хазартен бос в Слънчев бряг |

Окръжна прокуратура – Бургас предаде на съд Михаил С. Това съобщиха от пресцентъра на Окръжна прокуратура – Бургас.

Той е обвинен за това, че на 02 юни 2018 г. в к.к. Слънчев бряг, община Несебър, пред хотел по начин, опасен за живота на мнозина, чрез произвеждане на изстрели с огнестрелно оръжие е направил опит умишлено да умъртви повече от едно лице.

Той умишлено е убил Коста Н. и направил опит умишлено да умъртви Симона Т., прострелвайки я в областта на лявото слепоочие, с което ѝ причинил постоянно общо разстройство на здравето, като деянието е останало недовършено поради независещи от дееца причини.

Предстои Окръжен съд – Бургас да насрочи дата на заседанието си.

Припомняме, че Симона месеци наред се бори за живота си. По чудо обаче момичето се събуди от кома и се възстанови. На фаталният 02 юни 2018 г 37-годишният охранител Михаил Станчев,тогавашният приятел на Симона, потопи Слънчев бряг в кръв.

Подивял от ревност, той изпразни пищова си в тялото на 54-годишния хазартен бос Коста Николов-Миджурина, с когото Симона излизала. Малко преди вендетата Симона скъсала с Михаил, като му обяснила, че не желае да имат връзка и че мечтае за бляскаво бъдеще. След това започнала да се вижда с Миджурина, в чието казино постъпила на работа.

Щом научил за новата тръпка на изгората си, Михаил причакал двойката пред хотел „Бахами“. Там Миджурина паркирал лъскавия си „Мерцедес“, в който заедно с приятелско семейство очаквал Симона да слезе от хотелската си стая, за да вечерят. Когато Михаил се насочил към тузарската кола, за да очисти съперника си, крещял „Ще го убия тоя!“.

Хубавицата се затичала от входа и ужасена го умолявала: „Недей! Моля те, спри!“. Хазартният бос е покосен от 4 куршума, а изстрел в главата строполил Симона на земята. Вместо на вечеря красавицата, облечена в червена кадифена рокля, се озовава в УМБАЛ – Бургас.

Неврохирурзите успяват да я стабилизират, а два месеца по-късно Симона се връща, за да им благодари. След инцидента става ясно, че бащата на Симона е шеф на полицията в Дряново. Семейството избягва да говори за случилото се.

Стрелецът Михаил бяга от местопрестъплението и стига до ГКПП Лесово, където се предава. Открит е законният му пистолет „Макаров“, с който е извършено убийството. Защитата му намекна, че той ще се признае за виновен, за да отърве доживотния затвор.

Откакто е заключен, гардът не е искал да излезе на свобода, тъй като получавал заплахи от близките на убития бос. От Окръжната прокуратура в Бургас съобщиха, че разследването е удължено до август.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"