Шефът на фонд “Земеделие“ се сбогува с прочувствени думи |

„Уважаеми колеги, Уважаеми приятели, За мен Вие всички сте такива, искрено и от цялото си сърце Ви благодаря за съвместната ни работа!“. Това е написал при напускането си бившият шеф на фонд „Земеделие“ Живко Живков в личния си фейсбук профил. 

припомня, че както първо медията ни съобщи, в петък той подаде оставка, след като негови служители бяха задържани заради корупционни схеми, свързани с източването на еврофондове.

В поста си Живков пише още: „Все път съм Ви казвал, че ако за някой работата в ДФ „Земеделие“ е гадна – за мен беше чест, удоволствие и гордост! Иска ми се за Вас да бъде също толкова важно да бъдете горди, че сте служители на ДФЗ.

 

Без срам и болка от обида се разделям сега с Вас, но това не е сбогуване! Бъдете живи и здрави, семействата Ви, децата Ви! Нека лятото Ви бъде оттук- нататък малко по-спокойно! С уважение, Живко Живков“. 

В петък началникът Живко Живков подаде оставка, след като негови служители бяха задържани заради корупционни схеми, свързани с източването на еврофондове.

След скандала Управителния съвет на Фонда избра ново ръководство. За изпълнителен директор е избран Васил Грудев.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ
 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"