Тайнствен обожател завъртя главата на Емануела с тази изненада – ето скъпарския подарък (Снимки):

Мечтали ли сте си за тайнствен обожател, който да ви прави изненадващи подаръци и да ви залива с внимание? Е, дори да звучи като сценарий от филм, точно това се случва в живота на една от най-ухажваните попфолк-певици у нас, Емануела.

При едно от последните си участия в хитов нощен клуб на звездата направо й спря дъха от това, което получи след края на изпълненията си.

Тайнствен обожател на красавицата пръсна голяма сума, за да я изненадана невъобразимо – с няколко бутилки моет и червени рози. Щом видяла изненадата си, Емануела буквално онемяла.

 

Емануела

Изпълнителката често получава какви ли не изненади и подаръци от почитателите си, но досега никой не бе правил това, което този таен ухажор сътвори.

шампанско

По време на участието си поп фолк дивата за пореден път показа, че се намира в топ форма , която пък дължи на активните й тренировки във фитнес залата.

Наскоро дори, провокирана от многото коментари, че едва ли не е качила няколко килограма,  Емануела пусна провокативни фотоси на дупето си, което буквално подлуди феновете й.

Съвсем не е случаен факта, че певицата е обявена за едно от най-добре изглеждащите звезди в поп фолк бранша.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"