Помните ли сладката пухкавелка Бриджит Джоунс? Днес актрисата е неузнаваема след всички пластики (Снимки):

Повечето от вас си спомнят актрисата Рене Зелуегър от култовата ѝ роля на сладката пухкавелка Брижит Джоунс . За жалост, обаче, холивудска актриса с годините претърпя пълна трансформация.

Рене Зелуегър е много по-слаба днес, отколкото беше, когато бе натрупала килограми за ролята си във филма „Дневникът на Биджит Джоунс“. И не само, че е видимо отслабнала, тя е променила изцяло и външния вид на лицето си с естетичните операции до такава степен, така днес е неузнаваема.

 

След като се превърна в една от най-търсените актриси в Холивуд в началото на 2000-те, Рене реши никога повече да не пълнее насила. Така започна рязко да отслабва, а извивките и пълните бузки, които бяха нейна запазена марка, постепенно изчезнаха.

Рене Зелуегер

Не би било толкова страшно, ако Рене не бе извършила и поредица от пластични операции, заради които днес лицето й изглежда напълно различно. Ботокс и лифтинг на кожата на лицето на Рене допринесоха за различната му форма и напълно различен външен вид.

Външността на актрисата винаги е била подлагана на критика от онези, които смятат, че тя прекалява с интервенциите и не прилича на себе си.

Рене Зелуегър слаба

Наскоро тя беше забелязана на ексклузивно събитие, на което се появи в къса розова рокля, но всички забелязаха скованата й усмивка и опънатото безизразно лице без бръчки, както и заострените скули, така че коментарите от присъстващите бяха, че наистина е прекалила.

Рене Зелуегър лице

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"