Грудовският Супермен, който едва не предизвика ужасна касапница, се размина с… |

Децата без родители от специализираната институция в Средец били виновни за случилото се, твърди майката на Валери Попов. Хлапетата хвърлили камък срещу сина й, което много го ядосало и той решил да раздаде справедливост, влизайки в ролята на грудовския Супермен. 

Припомняме, че Валери едва не предизвика адската касапница в Дома за деца, след като строши инвентара с огромна брадва, гонейки непълнолетните в социалната институция.

За да докаже правилото, че крушата не пада по-далеч от дървото, днес майка му спретна невиждан екшън в Съдебната палата.


При гледането на мярката за неотклонение в Бургаския окръжен съд (БОС), след която Валери бе освободен под домашен арест, наперената жена от Средец кълнеше репортерите, дошли да отразяват мерките за неотклонение.

Пригласяше й изкуствена блондинка от Средец, която се представи за сестра на Валери, информира „Флагман“.

Последната наперено кръжеше в коридорите на БОС и следеше дали някой няма да снима брат й, когато се извадеше апарат – тя подскачаше и тръгваше подир репортерите, а майка й демонстрираше откровено цинично поведение, преминаващо нормалните граници.

Двете се държаха така, сякаш за случилото се бяха виновни журналистите, съдебните охранители и служители, но не и родственика им.

Преди четенето на определението, освободило Валери от ареста, двете бяха безкрайно агресивни, но след като чуха добрата за тях развръзка излязоха щастливи от съдебната зала и казаха „Доволни сме от решението. Има справедливост за невинните!“, каза сестра му, вярвайки, че брат й е жертва.

Майка му имаше осолено мнение. Тя смята, че „децата били виновни“. „Те са наркомани, бе!“, отсече тя и посочи момче с малко име, което според нея е ударил сина й с камък. Валери обаче не си извадил медицинско, но по думите на родните му едва не умрял.

Самият Валери отказа коментар. Той бе категоричен, че не заслужава „никаква присъда“ и обеща „някой друг път“ да каже какво го е провокирало да нападне децата с брадва.
 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"