Съученик на чудовището Мартин за нещото, което провокирало жестокото зверство: Той е

Кадър: БТВ

Звезделин Михайлов, който е съученик на обвинения в убийството на дете Мартин Трифонов, разкри в ефир, че в училище Мартин е бил тормозен и това му се е отразило впоследствие в живота.

Ето какво заяви в „Тази сутрин” по БТВ Звезделин Михайлов:

„Не мога да разбера защо го е направил. Това, което познавах от него, няма нищо общо. Може би е очаквано донякъде, защото беше тормозен от останалите ученици, по-малки и по-големи.

Подритване, блъскане, хвърляне на раница, късане на тетрадки. Което малко или много, той почна да таи злоба в себе си. Случвало се е да се разплаче, но никога не отвръщал с агресия. Може би донякъде се очакваше нещо такова да се случи с него, но това не е нормално. Беш тих, спокоен, към никой лош, с никого не е споделял. Беше от по-бедно семейство, ту успяваше да идва на училище, ту не успяваше. Единственото, което знаех от нашата класна, е че баща му беше безработен. Постоянно идваше в училище, беше постоянно пиян. Веднъж се е оплакавал, че баща му е пиян и безработен. В началото Мартин живееше с майка си, дали го е напуснала не знам, но впоследствие разбирам, че тя се е върнала да живее при него.

Мислех, че ще си остане обикновен джебчия или от този сорт. Полицията си го знае, той е наказван за това нещо. Не съм очаквал нещо повече от дребни кражби…”<

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"