Ето оръжията на касапина от Негован

Брадва и нож най-вероятно са били използвани за разчленяването на двата трупа, открити в бидони в езерото край Негован, съобщава „Телеграф“.  При единия извършителят е действал изключително прецизно, докато при втория вероятно времето го е притискало и е бързал. Това сочат първоначалните данни от огледа на криминалистите. 

Частите от телата бяха прибрани от експерти в хартиени пликове и откарани за аутопсия в неделя.

Припомняме, че вчера към 20:00 часа бяха открити нови веществени доказателства.  Трима експерти на СДВР в специално облекло обхождаха местността и фотографираха намерените останки.

И по двата черепа има входно-изходни рани. Мъжът и жената са застреляни с един изстрел, произведен вероятно от пистолет. 

Трябват още анализи, за да се определи калибърът на оръжието. По първоначални данни жертвите са простреляни под ъгъл. Мъжът е без зъби и му е била поставена протеза, което навежда ма извода, че може да е над 60 години. Няма друг белег освен зъбния статус. На мястото е открито женско бельо.

Жената е била облечена на бедно с рокля, каквито се носят в селата.  Засега една от версиите е, че жертвите са убити от свой близък или роднина, който не ги е обявил за издирване. 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"