В Дивия Северозапад: Разгонен тираджия нападна сервитьорка в тоалетна |

Грозна кръчмарска сцена се е разиграла във Видин, съобщава BulNews.bg. Клиент на заведение е приклещил сервитьорка в тоалетната и започнал да я опипва. 

Случката е станала в бистро в крайдунавския град. Във вторник вечерта там бил 52-годишният Н.

С. от село Цар Симеоново, който е женен и работи като международен шофьор.

Изглежда обаче той доста прекалил с алкохолните напитки и започнал да заглежда една от сервитьорките Б.Д. Когато я видел, че влиза в тоалетната, почерпеният тираджия я последвал и приклещил вътре. 

Жената се опитала да избяга, но разгоненият клиент я обарвал настоятелно. За щастие в този момент се намесила собственичката на заведението Ц.К. и сервитьорката успяла да се отскубне.

Тогава обаче пияният клиент скочил на шефката и започнал да я обижда. Мъжът крещял „Тъпа овца!“, „Ще ти е*а майката!“, „Циганка!”, „П*тка!” „Тъпанарка!“ и други обидни епитети. 

Клиентите на бистрото се разбягали при грозната сцена, а на мястото пристигнал екип на полицията. Униформените щракнали белезниците на буйстващия мъж и го тикнали в ареста, а още на следващия ден бил осъден по бързата процедура. 

Пред магистратите тираджията отказал адвокатска защита, признал за злополучния си нагони изразил съжаление за стореното от него. Тъй като той бил с чисто криминално минало, му се разминало само с глоба в размер на 100 лева.  

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"