Огромна трагедия: Внук на скандален милиардер се самоуби заради горещ модел СНИМКИ |

Синът на богат търговец на изкуство се самоуби, след като бе зарязан от приятелката си, която е моделка. Кай Шахтер Рич, на 21 години, излизаше с 20-годишната Лейди Лола Кричтън-Стюард – дъщеря на пилота на „Формула 1“ Джони Дъмфрийс.

Двойката се наслаждавала на блестящия си живот. Те постоянно публикуваха снимки от партита и художествени изложби в Instagram.

Според разследващите младият мъж не е успял да се справи с раздялата с приятелката си. Тялото му е открито в дома му в Северен Лондон. 

Изследване потвърждава, че е смесил алкохол с наркотици преди да се обеси. 

Кай е син на известния нюйоркски търговец на изкуство Кенни Шахтер и артистката Илона Рич. Дядо му по майчина линия е Марк Рич, по-известен като „кралят на стоките“ след като създава мулти-милиарднате компания за добив на петрол, диаманти и метали – „Гленкор“. 


Милиардерът Марк Рич почина на 26 юни 2013 година

Внукът му е учил в училището за изкуства в Лондон и е живял там и в Ню Йорк. Тялото му е било открито на 11 март. 

Неговият приятел Джордан Викърс е отишъл до дома му след като Лейди Лола не можела да се свърже с него цяло ден. Викърс се покатерил на прозореца на първия етаж, защото не успял да се свърже с мобилния телефон на младия мъж. 

Парамедиците пристигнали в 10:22 и обявили смътта на Шехтер Рич. Полицията открила празна бутилка с уиски и канабис в дома му. В телефона му било открито съобщение, с което Лейди Лола сложила край на взаимоотношенията им. Не се знае дали Кай е видял съобщението. 

Няма оставени бележки. Токсикологичният анализ показва, че Кай е бил пиян, когато се е самоубил, но не е бил неконтактен. 

В тялото му има следи от екстази, кокаин и канабис, но не това е довело до смъртта му. 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"