Политолог предрече страшна гибел за Манолова |

Евентуална кандидатура на Мая Манолова за кмет на София ще бъде тежка политическа грешка, която вероятно ще й коства цялата политическа кариера. Това каза политологът доц. Антоний Гълъбов. 

Сензационна версия за Мая Манолова и местните избори

Според него Мая Манолова няма управленски опит, докато управлението на Йорданка Фандъкова е следено много близо от гражданите.

 

Изненадващ резултат между Манолова и Фандъкова!

„Строго погледнато нейната кандидатура няма да постигне резултат, тъй като тя има зад гърба си дълъг политически опит. До последно продължавам да се надявам, че тя няма да допусне тази грешка. 

От една страна това компрометира работата й като омбудсман, от друга страна независимо от резултатите на изборите, тя повече няма да може да разчита на такава обществена подкрепа, каквато има към момента. 

Манолова хвърля оставка

Очаквах, че тя се подготвя за следващите президентски избори и смятах, че може би това е момента да имаме първата жена президент. 

Ако г-жа Манолова се кандидатира за кмет на София, това ще бъде тежка политическа грешка за нея самата“, обясни той, цитиран от Фокус. 

Проф. Константинов предупреди за бунт и провал на местните избори

Според Антоний Гълъбов ГЕРБ ще има по-слаби резултати спрямо предходните местни избори, но ще запази доминиращата си роля в местната власт. 

„Слабият резултат на БСП на последните местни избори и мобилизацията през последните две години показва, че те ще имат по-добър резултат, но заради вътрешнополитическия климат няма да увеличат двойно кметовете си“, каза още политологът.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"