ЧЕЗ подкрепи инициативата „Кмет на годината“ |

Компаниите от Групата ЧЕЗ в България подкрепиха инициативата на портала на българските общини kmeta.bg –  „Кмет на годината за мандат 2015-2019 г.“ Наградата в категория „Инвестиции и работни места“ бе връчена от регионалния мениджър на ЧЕЗ за България Карел Крал.
 
Първото място сред малките общини си поделят кметовете на Костинброд – Трайко Младенов и на Челопеч – Алекси Кесяков.

В категория Средна община отличието бе връчено на кмета на Елин Пелин Ивайло Симеонов.
 
За най-добър кмет в осигуряването на инвестиции и работни места в голяма община бе награден кметът на Враца Калин Каменов.
 
„Благодаря на kmeta.bg за тази чест и удоволствието да връча наградата в такава важна категория, каквато са инвестициите. Знам колко трудно е да се реализира един хубав проект, но и да бъде оценен от хора, които мислят не само за днес, но и за утрешния ден“, заяви още Карел Крал по време на официалната церемония по награждаването, която се проведе на 18 септември.
 
ЧЕЗ традиционно подкрепя инициативата „Кмет на годината“ заради споделяните общи цели – да се отличат и насърчат успешните примери в управлението на общините.
 
Компанията развива дългогодишно и активно сътрудничество с българските общини и поддържа открита и диалогична комуникация.
 
Всяка година преди началото на активния строителен сезон ръководството на групата се среща с кметовете на общини във всеки регион, за да обсъдят заедно плановете и приоритетите, така че да се осигурят по-добри условия за живот и бизнес в българските общини.
 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"