Собственикът на колата факла край Враца се оказа син на известна личност |

Собственик на лекия автомобил „Сеат“, който вчера се запали при катастрофата край Враца, е синът на заместник областния управител Робертино Маринов, пише BulNews.

При челния сблъсък снощи на Оряховско шосе избухна газовата бутилка на колата и вътре в нея изгоря негов приятел, с когото пътували от София към Оряхово.

На този етап не е ясна причината за внезапното навлизане в насрещното на неговия автомобил, като не е изключено да става въпрос за техническа неизправност. Свидетели на катастрофата разказват, че колата се е движела с нормална скорост, тъй като на отбивката за село Чирен често има пътна полиция и затова се спазва ограничението от 40 км.

След като двете коли започнали да горят, вероятно изпаднал в шок от видяното, 25-годишният Х.М. избягал в неизвестна посока. 
Още снощи полицията започна мащабна издирвателна операция, като в нея са включени и специализирани служби от София. По следите на младежа са няколко обучени кучета, но въпреки това на този етап той не е открит.

В района има много вилни къщи и лозя, и вероятно момчето се е скрило някъде в тях. През нощта температурите вече са много ниски и стоенето на открито на леко облечен човек е сериозно изпитание.

До часове предстои шофьорът на злополучния „Сеат“ да бъде обявен за общодържавно издирване.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"