Кристина Димитрова захвърли дрехи и задръжки – певицата палува на луксозна яхта по бански (Снимки):

Преди време ви информирахме от „ената“, че 59-годишната Кристина Димитрова явно е открила отново любовта в лицето на мистериозен по-млад мъж. Трепетите определено се отразяват положително върху певицата, защото напоследък изглежда в топ-форма. 

Последните снимки, които Кристина публикува в социалните мрежи, направо взривиха феновете ѝ, защото на тях певицата позира по бански.

Други пък се възмутиха, виждайки нещо неуместно в начина ѝ на поведение, който приляга повече на една плеймейтка, отколкото на жена на нейните години.

Въпреки това, обаче, трябва да признаем, че на фотосите по бански Криси изглежда направо бомба! 

Кристина Димитрова бански

Недоброжелателите ѝ, обаче, веднага побързаха да я заклеймят – те нападнаха певицата, че на стари години се излага и срива целия си имидж, натрупан през годините.

Кристина Димитрова монокини

„Кога сте виждали Лили Иванова по този начин? Или Кичка Бодурова, Тони Димитрова, Йорданка Христова, Маргарита Хранова… Вярно е, че Криси има младо гадже, което вероятно я кара да се чувства като тийнейджърка, но все пак…“, гневят се в социалните мрежи.

Снимките на Кристина Димитрова са направени по време на последната й почивка на гръцкия остров Парос. Певицата прекарала ваканцията си на яхти, коктейли в ръка и хубава компания.

Кой не би ѝ завидял благородно!

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"