Камелия скандализира Църквата и феновете си с този откровен тоалет – одобрявате ли? (Снимки):

Камелия е от попфолк-изпълнителките, които обичат да провокират почитателите си, при това го правят често. Поредната провокация на изпълнителката обаче възмути не само голяма част от почитателите ѝ, но и Църквата. Дивата се появи на участие с голям кръст между силиконовите си гърди .

Камелия кръст

Полунабожната-полуеротична визия на 48-годишната изпълнителка се допълваше от ултра къси кожени панталони и прозрачен воал, който не прикриваше почти нищо.

В този си вид Камелия цъфна на участие в столична чалготека и мигновено прикова погледите към себе си, видя HotArena.

Камелия тоалет

Кръстът е огромен, далеч по-мащабен от традиционните бижута, които се носят на синджирчета, и отдалеч изпъкваше между щедрата ѝ гръд. Камелия, обаче, не се притесни от учудените погледи към себе си и спретна щуро студентско парти, което продължи няколко часа. Но визията й за пореден път взриви спокойствието на пуританите, които внимателно следят всяка нейна стъпка.

Камелия кръст

„Такива неща са провокаци и могат да се счетат като обида за църквата и Христос. После да не са изненадани, ако бъдат наказани“, коментира отец Гелеменов, който преди няколко месеца се възмути от Николета Лозанова заради разголена плът, обсипана с божествени символи.

Камелия в черно

Камелия не за първи път залага на скандалните изяви. По време на концерт в защита на българските медици в Либия тя излезе на сцената с доста оскъдна рокля в цветовете на българското знаме. Обществото веднага реагира, че това е гавра с трибагреника. Камелия не намери тоалета си за неуместен и се появи с него и на националния празник 3 март през 2015 година. И скандалът гръмна! Политици дори се надигнаха срещу нея, стигна се до заплахи за съд. Но към днешна дата Камелия не е осъдена, свободна е и продължава да измисля сцени, с които да скандализира българското общество.

Камелия българско знаме

Незабравим момент преди години бе и когато се появи на сцената на концерт по домашни чехли и халат. Така тя индиректно се пошегува с колежките си, които отделят седмици наред за избор на идеалния тоалет и дори на моменти изпадат в паника, пише „България Днес“.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"