Брутална жестокост потресе Дупница, местните готови да линчуват изверга СНИМКА |

Потресаващо!Само това определение може да се даде на снимки, които от вчера вечерта обикалят социалните мрежи.

На тях се вижда как едно от бездомните кучета в града е обесено с въже, а на гледката се натъква дете от града, пише infomreja.bg.

„Съжалявам, че качвам такива постове, но искам да покажа за пореден път какви болни хора има! Това куче е видяно от малкия ми брат! Стресиран от гледката ми се обади, за да ми разкаже.

Искам да попитам дали е нормално подобни изроди, убиващи животни, да са на свобода? С какво това животно е провокирало това зверство“, изригна в социалните мрежи дупничанката Велина Я.

От снимките се вижда, как кучето е вързано с въже, а тялото е открито по пътя за парк „Рила“ в Дупница.

Именно в този район ежедневно десетки дупничани преминават със семействата си към парка, но така и никой не е подал сигнал. Дали има свидетели също не е ясно.

„При нас няма постъпил сигнал за обесено куче в Дупница. При такива случаи е важно да се сигнализира мигновено“, коментира и говорителят на ОДМВР – Кюстендил, Катя Табачка.

Дупничани пък бяха категорични, че ако открият извършителя,  ще го линчуват в центъра на града. „Това не са хора, заслужават да се мъчат по същия начин, както и горкото животно“, категорични са местните жители.
 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"