Ужас! Пак разбиха колата на Калина Паскалева! СНИМКИ

На Калина Паскалева определено не й върви с колите. Преди около година журналистката се оплака, че са разбили колата й, от която са откраднали новата й книга и зимно яке. Ето, че същото й се случва и сега.

„Единственият начин да ми покажете, че съм на прав път в коментарите и анализите си, е като нанасяте щети върху вещите ми.

Тази сутрин видях, че някой е счупил стопа на колата ми с чук, задрал е и боята, а стъклата е оставил пред вратата на кооперацията“, издава в социалната мрежа поредния си ужас брюнетката.

„Имам каско, щетите ще ми се покрият, но ничинът, по който някой се опитва да ми затвори устата, е недопустим и с типичен мутренски маниер, който беше толериран във времена на друго управление преди 10 години.

Да, разплакахте ме, да, наранихте ме, но няма да спра да изразявам мнението си и позицията си. И наистина не ме вълнува дали това ви харесва, или не! И не, не е случаен инцидент с кола, на която съм попречила на пътя“, заявява още с абсолютна нетърпимост тя.

Все още не става ясно кой е виновен за нападението над автомобила на Калина Паскалева и самата тя все още не дава конкретни предположения за евентуалния извършител на вандалската проява./

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"