Волгин: Най-голямата грешка на Мая Манолова е, че иска любовта на Костов, Прокопиев и Христо Иванов! |

Известният журналист Петър Волгин изригна с разгромяващ коментар по адрес на Мая Манолова. Общественикът използва личния си Фейсбук, за да изрази позицията си, а тя без съмнение е изключително силна.

„За мен Мая Манолова е огромно разочарование като кандидат кмет. Признавам, че когато БСП я подкрепи, мислех, че ще спечели изборите.

Тя обаче направи всичко възможно, за да ги загуби. И ще ги загуби. Най-голямата й грешка е стремежът да си осигури електоралната любов на психодясна София. Разграничи се от собственото си минало по времето на Орешарски, обеща, че ако не е на балотаж, ще гласува за десен кандидат, сега пък подкрепя малоумните протести срещу избора на нов главен прокурор“, категоричен е Волгин.

„Единствената причина за всичко това е надеждата, жългопаветната секта ще й каже Браво! Е, няма да й каже. Ако ще да се обясни в любов на Костов, Прокопиев и Христо Иванов едновременно. Колкото повече се подмазва на десните ненормалници, толкова повече те ще я презират. И най-тъжното е, че самата Манолова май не разбира това“, посочва журналистът.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"