Професионални протестъри! Ангел Славчев пак се събра с Нора Флорова |

Обявеният за професионален протестър Ангел Славчев е викнал на помощ друга своя дружка Нора Флорова. Двамата организираха заедно протести в центъра на София по жълтите павета. Вече никой не им вярва в столицата и бяха наритани.

След това се скараха и плюха.

Сега пак са се събрали и са започнали да се изявяват в Елин Пелин и да яхат местните хора. На тях също започва да им писва и ги плюят по социалните мрежи. Но протестърите им трият постовете.

„Наши хора ни предупредиха, че Румен Петков дирижира част от бунтовете и плаща за тях като един от хората му е Славчев“, коментира Нора Флорова във времената, когато бяха сканира с него. Впоследствие Славчев се оказва в групата, която стопира протестите преди да бъде извоювана оставката на президента Росен Плевнелиев и е от „лидерите“, качили държавния глава на трибуната пред протестиращите.

„Ангел беше много агресивен. Той бе внедрен, за да разцепи протестите“, разказва тогава Нора. След оставката на Борисов искахме да продължим борбата до свалянето на Плевнелиев, но бунтовете изведнъж спряха с манипулирани съобщения във Фейсбук, които разпръснаха хората, посочи през 2014 Флорова. Тя разказа, че Ангел Славчев се е опитвал с мегафон да заглуши нейно изказване от трибуната на протеста срещу Плевнелиев. Славчев има досие в службите, твърди Флорова.

Нейни близки са успели да видят категорични документи, че всички „лидери“ на протестите са били „ушета“, но най-ужасни неща имало в досието на Славчев.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"