Доган: Турция трябва да отнеме от територията на България! /скандално видео!/

В Интернет, наскоро бе публикувано, видео със скандално изказване на Ахмед Доган. Видеото набра доста популярност за отрицателно време, като отзивите за него не са никак добри сред по-голяма част от Фейсбук потребителите. Дeйствието се развива по време на митинг в памет на Възродителния процес. Видеото датира от преди няколко години.

Ето и точните думи на Доган:

„Постоянно тече един процес на прекрояване на границите – съобразно с етническите граници.

Дали в явна форма – тоест радикално, със сила, с войска, с танкове – или в тиха форма, пълзяща, уж умна, уж с използване на демократични трикове…

Това ще продължава!“.

Доган намекна, че след като в България има етническо малцинство, което се самоопределя към Турция, то и територията на държавата ни, в която етническото малцинство живее, също трябва да премине към Турция – с прекрояване на държавната ни граница в наш ущърб.

Сегашният депутат от ДПС Ахмед Башев пък нагло допълни:

„Ние от ДПС не искаме само местната власт!

Ние искаме властта в държавата!“.

Източник: https://www.epochtimes-bg

*Екипът на Politikata.net e изцяло безпартиен и независим! С публикуването на този материал не се цели да се настройва общественото мнение относно ДПС и няма за цел да насажда излишно напрежение сред хората.

Материала е публикуван само и единствено поради голямата си популярност, която наскоро бе „възродена“ във Българското уеб пространство

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"